What you can try:
Retype the address.
V.I.A. Adviesbureau is meer dan alleen een adviesbureau en we kunnen meer doen dan alleen boekhouding. Ons hele leven gaan wij door met het verzamelen, inzetten en overdragen van kennis en informatie. Wij doen dat omdat wij het beste uit ons bedrijf willen halen en graag willen ondernemen. Stel u zelf eens de vraag: hoe goed heeft u uw boekhouding op  een rij? Indien u uw tijd wilt besteden aan het ondernemen en het verder uitbouwen van uw bedrijf, dan besteden wij de tijd aan het vastleggen van uw bedrijfsinformatie. Vanzelfsprekend gaan wij hier discreet mee om. 
Kennis is macht en dat inzicht krijgt u door te ondernemen. Maar het houdt ook zelfinzicht in; wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik beter uitbesteden? Het is raadzaam om ook aan zelfreflectie te doen; hoe ga ik met anderen om? Hoe zou ik meer uit mijzelf en mijn bedrijf kunnen halen?  Wanneer u die kennis heeft opgehaald dan is het de vraag of u deze toepast. Weet u dit goed  toe te passen, dan kunt u dat ook inzetten  voor uw onderneming. Naast de boekhoudkundige advisering, kunnen wij u ook adviseren met persoonlijke vraagstukken die betrekking hebben op uw bedrijf.
Shanergy Management is de tool die kan helpen bij het vasthouden van opgedane kennis, bij het effectief omgaan met uw tijd en bij het vasthouden van uw positieve ondernemingsspirit. Het helpt u uw energie ten gunste van uw onderneming in te zetten. U hoeft uw energie niet te steken in de administratie en kunt alle aandacht vestigen uw onderneming. Voor deze extra service kunt u ook bij ons terecht.  
Ondernemen is uw kracht, boekhouding die van ons Haal meer uit uzelf en uit uw bedrijf Haal meer uit uzelf en uit uw bedrijf Houd de positieve ondernemingsspirit vast
V.I.A. Adviesbureau
De fundering van uw bedrijf Home Home Boekhouding Boekhouding Tips Tips Links Links Contact Contact Weetjes Weetjes Let op! Let op! Corona Corona