What you can try:
Retype the address.
Hieronder vindt u een paar tips om uw administratie op de juiste manier aan te leveren.

Kasstaat

Verricht u veel contante transacties? Dan is een goede kassa aangeraden. Let op dat de kassa voldoet aan de  eisen van de Belastingdienst. U dient dagelijks een staat bij te houden van uw uitgaven en ontvangsten. Berg  al uw bonnen in een ordner.

   

Bankafschriften 

Bankafschriften geven inzicht in uw girale transactie. Echter, voor ons werk hebben we meer nodig dan alleen de bankafschriften. Om uw administratie zo secuur mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk ook uw bonnen te bewaren. Zoek daarom bij elke girale afschrijving de bijbehorende nota/bon en berg  deze samen met de bankafschrift op in een ordner.

   

Salaris administratie 

Bent u voornemens om personeel in dienst te nemen? Dan dient u uw bedrijf eerst aan te melden als werkgever. U dient ook te  achterhalen onder welke brancheorganisatie en pensioenfonds uw bedrijf dient te worden aangesloten. Werkt  uw personeel op oproepbasis, houdt dan een urenregistratie bij.

   

Werk dagelijks uw kasstaat bij Voorkom verlies van bonnen
V.I.A. Adviesbureau
Zorg voor de juiste registraties De fundering van uw bedrijf Home Home Boekhouding Boekhouding Tips Tips Links Links Contact Contact Weetjes Weetjes Let op! Let op! Corona Corona